Hlavní obsah

Trenér si před tribunou stáhl kalhoty. Šest měsíců si kvůli tomu odpočine od fotbalu

Zanzibar/Praha

Hodně divokou oslavu vítězství předvedl trenér fotbalového klubu Miembeni Mani Gamera. „Zanzibarský Mourinho“, jak je výstřední kouč místními přezdíván, si triumf nad svým bývalým týmem vychutnával natolik, že za to od disciplinární komise schytal potrestání zákazem činnosti na půl roku a k tomu vyfasoval i pokutu 200 dolarů. Před tribunou rozzuřených fanoušků si totiž stáhl kalhoty a předváděl obscénní gesta.

Zanzibarský trenér si za provokativní oslavu vítězství vysloužil zákaz činnosti.

 
Článek

Trenér Mani Gamera dřívější vyhazov z týmu Jang’ombe zjevně nesl hodně těžce a musel zanechat pořádný šrám na jeho duši. Když na hřiště bývalého zaměstnavatele přijel se svým novým celkem Miembeni, vítězství 1:0 pro něj bylo sladkou odplatou.

Gamera se ale opojením z dokonalé pomsty nechal strhnout až příliš. Po závěrečném hvizdu přiběhl před tribuny a před fanoušky Jang’ombe rozjel bizarní one man show. Trest na sebe nenechal dlouho čekat. Gamera si od fotbalové asociace Zanzibaru vykoledoval stopku na půl roku.

„Vykopli mě a nadávali mi do opic. Dnes jim ta opice svlékla kalhoty a oni s tím nemohli nic udělat. Jsem jejich manžel i jejich otec,“ vysvětloval své chování bezprostředně po utkání Gamera.

Reklama

Související témata: