Hlavní obsah

Reprezentant Fenin přišel kvůli rvačce o reklamní akci

PRAHA

Český fotbalový reprezentant Martin Fenin a hráč bundesligového Frankfurtu se měl ve středu zúčastnit akce firmy Gillette, ale díky jeho úterní rvačce v pražském baru Kozička bylo Feninovi řečeno, aby nechodil. Celé akce se tak zúčastnil pouze Libor Sionko, který projekt Gillette Champion zastřešil svým jménem.

Článek

„Ano, nevzít Martina na středeční reklamní akci firmy Gillette bylo z popudu našeho klienta. Zvážili, že by to v tuto chvíli nebylo úplně vhodné,“ řekl po poledni David Trávníček ze společnosti Sport Invest, která hráče zastupuje. Podle Trávníčka by tento incident však spolupráci agentury s Feninem, ani jeho reklamní aktivity, neměl do budoucna ohrozit.

Trávníček řekl, že to, co Fenin provedl, by si neměl dovolit. „Pro jeho image to není dobré,“ nechal se slyšet zástupce agentury Sport Invest a doplnil: „Martinův další partner Pepsi na tuto událost zatím nezareagoval.“

Podle Ivana Krejčího ze společnosti Gillette kauza Fenin firmu nijak nepoškodí. „Dnes šlo navíc o jednorázovou akci. Myslím si, že je zbytečné předpovídat, zda-li to bude mít dopad na další možnou spolupráci,“ řekl Krejčí.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG