Hlavní obsah

V Brně sázkař vsadil na semifinále Eura milión korun a vyhrál

PRAHA

Závěrečné boje fotbalového mistrovství Evropy vyprovokovaly sázkaře k vyšším vkladům. V Brně vsadil tipující rovný milión na semifinálový úspěch německého týmu v duelu proti Turecku. Branka Němců v poslední minutě znamenala pro tohoto šťastlivce výhru 1,45 miliónu korun, oznámila v pátek kancelář Fortuna.

Článek

Ještě vyšší částku 1,65 miliónu korun pak musela Fortuna vyplatit sázkaři, který vsadil 750 000 na vítězství Španělska nad Ruskem ve čtvrtečním druhém semifinále.

Zatím nejvyšší výhru v průběhu fotbalového šampionátu musela vyplatit i společnost Synot Tip. Na její pobočce vsadil jeden hráč na oba semifinálové zápasy dohromady 300 tisíc a odnesl si výhru 957 000 korun. Sázkař věřil favorizovaným týmům Německa a Španělska.

U firmy Tipsport zase trefil jeden tipující přesný výsledek zápasu Německo - Turecko 3:2, takže svůj vklad rozmnožil sedmadvacetkrát na 27 000 korun.

Nedělní závěrečný boj o fotbalový evropský trůn by podle sázkových společností měli vyhrát Španělé. Bookmakeři vypsali na jejich finálové vítězství v základní hrací době kurz zhruba 2,3:1, zatímco Němci měli kurz přibližně 3:1.

Reklama

Související témata: