Hlavní obsah

Dva čínští fotbalisté zbili v restauraci muže

PEKING

Dva fotbalisté čínského klubu Šen-chua záložník Mao Ťien-čching a Liou Jin-tchao neunesli ztrátu mistrovského titulu a skončili v policejní cele. Jen pár hodin poté, co je v neděli v posledním kole připravila remíza o ligové prvenství, totiž v Šanghaji zmlátili v restauraci jednoho muže.

Článek

Bývalý reprezentant Mao Ťien-čching strávil v cele sedm dní, jeho spoluhráč Liou Jin-tchao pět. Podle agentury Reuters přišli po remíze 2:2 s Če-ťiangem, která přinesla titul konkurenčnímu Šan-tungu, s přáteli do restaurace. Jeden z hostů poté pozdravil ženu, jenž s fotbalisty do podniku přišla, a ti ho zbili.

Rvačky se také účastnil někdejší basketbalista Sü Jung. Toho však policie propustila kvůli jeho zdraví. Před časem totiž ukončil kariéru kvůli rakovině.

Nedělní incident není prvním, kterého se účastnili čínští fotbalisté. Nedávno byl k trestu smrti s dvouletým odkladem odsouzen bývalý reprezentant do 20 let Wen Ťün-wu za vraždu kvůli dluhům z hazardu. Předtím taxikář pobodal dva hráče Sien-menu, stejně cestou na návštěvu rodičů dopadl záložník Ta-lienu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články