Hlavní obsah

Záložní výběr Slavie v Tipsport lize nestačil na Příbram

PRAHA

Fotbalisté Slavie Praha nebodovali ani v druhém sobotním utkání Tipsport ligy. Mistrovský celek poslal proti Příbrami na umělý trávník v Edenu svůj juniorský výběr, který prohrál s prvoligovým konkurentem 1:3. Dopoledne nepoměrně silnější sestava sešívaných podlehla 1:2 druholigovým Bohemians 1905.

Článek

Zatímco A-tým se po svém utkání přesunul do O2 Areny, kde startoval na halovém turnaji, v Edenu dostala šanci slávistická záloha. Ta ale zaspala úvod utkání a už po pěti minutách prohrávala 0:2.

Domácím se podařilo snížit až v poslední minutě prvního poločasu z penalty za faul. Pražané dali před přestávkou i gól ze hry, ale ten kvůli ofsajdu neplatil. Slavia po změně stran nevyužila řadu šancí, naopak v závěru ji z protiútoku dorazil Kalabiška.

SK Slavia Praha - 1. FK Příbram 1:3 (1:2)
Branky: 45. Kovařík z pen. - 3. Borek, 5. Brožík, 83. Kalabiška. Diváci: 90.
Slavia: Berkovec - Kindel, J. Hošek, Starý, Held - Zahálka (46. Čmovš), Koreš, Šimeček, Kovařík - P. Hošek (46. Gulajev), Zelinka (46. Tafat).
Příbram: Hruška - J. Štochl (72. Müller), Ševr, Pleško (46. Tshiabola), Šmejkal - Brožík (46. M. Štochl), Kalabiška, Nechvátal, Borek (46. Mojdl) - Klesa (60. Plašil), Huňa (46. Fantiš).

Reklama

Související témata: