Hlavní obsah

VIDEO: Kapitán týmu v Argentině rozpoutal inzultací sudího na hřišti peklo

PRAHA

Chvíli poté, co hlavní sudí odpískal v neděli konec utkání v druhé argentinské fotbalové lize mezi týmy Guarani Antonio Franco a Crucero del Norte, neunesl prohru kapitán domácího celku a arbitra fyzicky napadl. Tobias Albarracin tak na hrací ploše rozpoutal hotové peklo, v němž se do sebe pustily hráči obou týmů a před rozvášněným davem musela rozhodčí doprovodit policie.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Nepokoje v hledišti fotbalového stadiónu (ilustrační foto)

Článek

Několik vteřin po konci utkání, které se mezi týmy Guarani Antonio Franco a Crucero del Norte odehrálo v provincii Misiones na severu Argentiny, byl na domácím stadiónu ještě relativní klid. Potom ale kapitán domácího celku Tobias Albarracin vrazil do hlavního arbitra a a na trávníku i v hledišti tím rozpoutal prudké vášně, neboť se ani fanoušci domácích nechtěli smířit s prohrou 2:3.

Fandové v hledišti začali prorážet zábrany a chtěli si to s rozhodčími také fyzicky vysvětlit. V tu chvíli nastoupili policejní těžkooděnci se štíty a tři arbitry museli doprovodit z trávníku.

Tím ovšem celá věc neskončila. Na trávníku se mezi tím strhla bitka mezi hráči, kteří se v nastalé vřavě nevyhýbali použití kopů, úderů pěstí a vzájemného napadání. Video si nyní vzali pod patronát také zástupci policie a svazu, kteří v případě rozhodnutí udělí sankce oběma týmům nebo jednotlivým hráčům.

Reklama

Související témata: