Hlavní obsah

V Bulharsku se hrál zápas jenom minutu, chyběli fotbalisté

SOFIA

Víkendové utkání v třetí bulharské fotbalové lize mezi Balkanem Belogradčik a Gigantem Belene trvalo pouhou minutu. Poté rozhodčí duel předčasně ukončil kvůli nedostatečnému počtu hráčů na hřišti.

Článek

Gigant k zápasu nastoupil pouze se sedmi fotbalisty, tedy v minimálním dovoleném počtu, a jeden z nich se záhy zranil. Duel proto skončil kontumací ve prospěch Balkanu 3:0.

Gigant tak překonal vlastní nelichotivý rekord, když v říjnu loňského roku ze stejného důvodu stačil odehrát pouze čtyři minuty duelu s Bjalou Slatina. Tehdy nastoupil s osmi hráči, ovšem dvě brzká zranění zápas rovněž ukončila.

Tentokrát odjel Gigant 200 kilometrů k utkání s Balkanem kvůli zraněním a disciplinárním trestům pouze se sedmi hráči. Mezi nimi byl Momčil Vraikov, bývalý rozhodčí, který dostal v roce 2007 doživotní trest za hrubé chyby. Právě on se po jediné minutě hry zranil a sudí Bojko Bojčev musel duel podle pravidel ukončit.

"Je to škoda, protože to pro nás byl první domácí zápas po zimní pauze a diváci se na něj moc těšili. Tvrdě jsme se na zápas připravovali a chtěli jsme si zahrát fotbal. Je to hanba," citovala agentura Reuters vyjádření trenéra domácího Balkanu Emila Georgieva.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.