Hlavní obsah

Král střelců futsalové ligy vyrazí s Coulthardem na večeři a do kasina

PRAHA

Generální partner futsalové ligy připravil novou soutěž určenou hráčům první ligy v probíhající sezóně 2010/2011 s názvem Král střelců. Výhrou je exklusivní cena v podobě návštěvy kasina v Monte Carlu v doprovodu legendy Formule 1 – Davida Coultharda. Na nejproduktivnějšího střelce sezóny čeká v Monaku kromě návštěvy světoznámého kasina také večeře v luxusní restauraci.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Bývalý pilot formule 1 David Coulthard vyrazí na tah s králem střelců české fotbalové ligy.

Článek

Firma Jetbull chce tímto netradičním způsobem motivovat hráče k těm nejlepším výkonům. Soutěž, kterou vyhlásila, sleduje výsledky od 1. kola základních zápasů až po finálový zápas play off. Král střelců s největším počtem gólů bude vyhlášen společně s Mistrem ČR ve Futsalu po finálovém utkání.

Pro oceněného hráče bude zajištěna letenka, ubytování v hotelu a částka, kterou bude moci prosázet v nejznámějším kasinu světa. Návštěvě kasina bude předcházet večeře s Davidem Coulthardem v jedné z luxusních restaurací v Monaku.

Výjimečná cena, která umožní nejlepšímu střelci setkat se s Coulthardem, je velkým lákadlem. „Ceny jako tato se neobjevují každý den a i ve světě patří k velmi exklusivním. Firma Jetbull se může pochlubit partnerstvím s touto osobností a tím zajistit takto unikátní setkání. Věřím, že to bude pro vítěze neopakovatelný zážitek,“ uvedl Lukáš Janoušek, marketingový manažer společnosti Jetbull.

Anglická sázková internetová kancelář Jetbull, která se stala v nedávné době generálním sponzorem první ligy, si vybrala futsal díky jeho expanzi a pevné fanouškovské základně. Zmíněná soutěž o nejlepšího střelce sezóny byla již v minulosti několikrát vyhlášena jinými pořadateli. Nikdy však její odměnou nebyla tak unikátní cena.

Reklama