Hlavní obsah

Fotbalové dny Pomáháme vám růst odstartovaly!

Společně s výkopem kvalifikace na EURO 2012 začal svou další část i projekt Pomáháme Vám růst. Na děti a jejich rodiče čeká i tento podzim výzva v podobě fotbalových soutěží. Pod hlavičkou České spořitelny a patronací reprezentačního brankáře Petra Čecha mohou soutěžit rodinné týmy v každém z osmi pro podzim vybraných měst o hlavní výhru – setkání s hráči reprezentace na jejím oficiálním tréninku - a také o vstupenky na vybraná utkání českého týmu. Minihřiště, na kterých akce probíhají, jsou opět ta, vybudovaná v rámci projektu ,,Grassroots, - Fotbal pro všechny“ pod záštitou UEFA.

Fotbalové dny Pomáháme vám růst odstartovaly!

Článek

Akce jsou určeny dětem a jejich rodinným příslušníkům, kteří společně vytvoří rodinný tým. Na účastníky čeká několik soutěží, které prověří jejich nejen fotbalové dovednosti -  slalom s míčem, střelba na cíl, střelba přes fotbalovou zeď nebo překážková dráha. Nejúspěšnější rodinné týmy z každého soutěžního dne se budou moci osobně setkat s reprezentačními hráči na jejich oficiálním tréninku a obdrží vstupenky na vybrané utkání české reprezentace. Každé dítě pak získá fotbalový minimíč Puma a další fotbalové dárky. Pro všechny účastníky jsou připraveny také podpisové karty patrona prpjektu - brankáře fotbalové reprezentace Petra Čecha.

Po celou dobu konání těchto sportovně zábavných dnů budou výkony soutěžících sledovat profesionální trenéři mládeže ČMFS a v případě objevení talentovaného hráče nebo hráčky pomoci k dalšímu růstu v některém z fotbalových klubů.

Více informací, pravidla, popis jednotlivých soutěží, fotoreportáže a výsledky z akcí naleznete na oficiálních internetových stránkách projektu: www.pomahamevamrust.cz. Generálním partnerem akcí je Česká spořitelna, mediálními partnery se stali Seznam.cz, Hattrick, Deník, Frekvence 1, Fotbal.cz, Nakopnito.cz a Juniorfootball.cz.

Harmonogram fotbalových dnů „Pomáháme vám růst“ pro podzim 2010:
- sobota 18. září 2010 - 3. ZŠ Sokolov, Boženy Němcové 1784, Sokolov (naproti Penny Market)
- neděle 19. září 2010 - malá umělá tráva u sportovní haly, J. A. Komenského 1034, Milevsko
- sobota 25. září 2010 - Městský stadion (Na Spartaku), 28. Října 961, Čelákovice
- neděle 26. září 2010 - Fotbalový stadion FK Chlumec nad Cidlinou, Na Hatích, Chlumec nad Cidlinou
- sobota 2.října 2010 - Fotbalový stadion Jablonec nad Jizerou, v areálu Pelišťata (u koupaliště)
- neděle 3. října 2010 - Minihřiště u ZŠ Nová Paka Husická, Husická 1695, Nová Paka
- sobota 9. října 2010 - Sportovní areál gymnázia ve Svitavách, Sokolovská 1638, Svitavy
- neděle 10. října 2010 - Městské sportoviště na ulici Větrná, ZŠ Větrná 1063, Uherské Hradiště (sídliště východ).

Reklama