Hlavní obsah

S prostitutkami jsem nikdy nespal, tvrdí rozzuřený Beckham a časopis žaluje

LONDÝN

S prostitutkami jsem nikdy nespal a budu vás žalovat. Tak reagoval David Beckham na článek v americkém týdeníku In Touch, který napsal, že fotbalová megastar měla pohlavní styk se dvěma kněžkami lásky. Svoji poškozenou čest si v tomto případě cení na (v přepočtu) 150 miliónů korun.

Foto: Lori Shepler, ČTK/AP

David Beckham už toho má dost.

Článek

Vše údajně začalo v roce 2007 v Le Parker Meridien New York hotelu, kde si měl začít s šestadvacetiletou Bosňankou Irmou Nici. "Za nechráněný sex zaplatil balík, ale nestačilo mu to, proto za námi do postele přišla další dívka," řekla magazínu Irma, která s hvězdou týmu LA Galaxy strávila celou noc. A Beckham byl prý štědrý. Zaplatil jí téměř sto tisíc korun.

Podle Irmy pak po měsíci prožili další vášnivou noc. "Zavolal mi, když přiletěl do New Yorku na zápas proti Red Bulls a chtěl, abych za ním přišla na hotel," sdělila časopisu Irma.

Rozzuřený Beckham tato tvrzení rezolutně popřel a označil je jako naprosto nepravdivá a směšná. "Bohužel žijeme ve světě, kde média mohou tisknout lži a myslet si, že jim to projde. Podnikáme proti časopisu právní kroky," uvádí v prohlášení.

Beckham je už jedenáct let ženatý s bývalou zpěvačkou kapely Spice Girls Victorií. Má s ní tři syny.

Reklama