Hlavní obsah

Slušňák Beckham pomohl odtlačit porouchané auto

LONDÝN

Fotbalista David Beckham ukázal, že je nejen sportovní celebrita, ale také slušný člověk. V anglickém městě Ware se o tom přesvědčil otec dvou dětí, kterému se cestou do školy porouchalo na kruhovém objezdu auto a záložník Los Angeles Galaxy mu ho pomohl z rušné silnice odtlačit.

Foto: Lori Shepler, ČTK/AP

David Beckham sleduje 15.11.zápas basketbalistů Los Angeles Lakers s Houstonem Rockets.AP Photo/Lori Shepler) (ČTK/AP) Datum: 16.11. 2009

Článek

"Provoz byl opravdu velmi rušný. Kolem nás jezdila auta, ale nikdo nezastavil, aby nám pomohl," řekl rozhlasové stanici BBC šestačtyřicetiletý Paul Long. "Až po deseti minutách zastavilo u krajnice auto, hodilo blikačky a vystoupila z něj muž v kapuci. Když mu spadla, poznal jsem, že to je Beckham," dodal.

"Zeptal se mě, jestli jsme v pořádku a já ho poprosil, jestli by mi nepomohl odtlačit auto na kraj silnice. Bez okolků to udělal," přidal Long na adresu bývalého kapitána anglické reprezentace. "Pak se ještě jednou ujistil, jestli jsme v pořádku, já mu poděkoval a on odjel," uvedl.

Pětatřicetiletý Beckham, který nedaleko Ware bydlí, se v Anglii připravuje na start zámořské ligy MLS. S Tottenhamem by měl trénovat zhruba do konce února.

Reklama