Hlavní obsah

Členové fanclubu změří na fotbalovém turnaji síly s Vladimírem Šmicrem

Už tuto sobotu se uskuteční první ročník Česká spořitelna turnaje oficiálního Fanklubu české fotbalové reprezentace. V Městské hale v Opavě se 19. února od 13 hodin střetne o vítězný pohár šest celků, v naplánovaných soubojích změří síly sportovní legendy s fotbalovými nadšenci. Vedle tří nasazených celků se totiž premiérové ročníku účastní trojice týmů složených z řad členů Fanklubu.

Článek

Fanoušci na hřišti i v hledišti se mají na co těšit. Trojice nasazených týmů totiž čítá výběr Vladimíra Šmicra, partu kolem bývalého reprezentanta v basketbalu Petra Czudka a také celek pracovníků a pomocníků Fanklubu. Populární "Šmíca" si navíc na pomoc přizval další legendy českého fotbalu v čele s Láďou Vízkem nebo Horstem Sieglem.

Fanoušci na tribunách budou svědky soubojů ve dvou tříčlenných skupinách, následovat budou utkání o umístění. Všechny zápasy bude dle futsalových pravidel řídit divizní rozhodčí.

Fanoušci, kteří zareagovali na výzvu Fanklubu a celého turnaje se účastní na hřišti, se vedle samotné konfrontace s legendami mohou těšit na další speciální zážitek. Po skončení turnaje totiž pro ně bude nachystán raut s občerstvením s účastí všech zmíněných osobností včetně Vladimíra Šmicra, Petra Czudka a jejich vzácných hostů.

Nenechte si ujít zajímavé měření sil, vstup do opavské Městské haly bude během celého turnaje zdarma.

Reklama