Hlavní obsah

Tohle tělíčko získalo Růžový balón. Sexy kráska Tamara nejpůvabnější partnerkou fotbalistů

MADRID

Nadvláda argentinských modelek a missek skončila. Letošní ročník populární ankety „Růžový balón“, v níž čtenáři španělského serveru sport.es hlasují o nejkrásnější a nejpůvabnější manželce či přítelkyni fotbalových hvězd, totiž vyhrála domácí modelka a moderátorka Tamara Gorro. „Jsem moc šťastná, že jsem získala toto ocenění,“ svěřila se okamžitě po vyhlášení výsledků přítelkyně argentinského fotbalisty Ezequiela Garaye, jenž hraje momentálně v Benfice Lisabon.

Růžový balón patří španělské sexy krásce Tamaře Gorro právem.

Článek

Volba nejpůvabnější přítelkyně fotbalových hvězd je ve Španělsku a vůbec na celém Pyrenejském poloostrově obrovsky populární. V letošním roce hlasovalo v anketě serveru sport.es na čtvrt miliónu čtenářů.

Ti nakonec zvolili jako jasnou jedničku španělskou modelku a moderátorku Tamaru Gorro. Přítelkyni argentinského fotbalisty ve službách Benfiky Lisabon dalo hlas více než 32 tisíc čtenářů.

Modelka a moderátorka Tamara Gorro  byla zvolena nejkrásnější partnerkou evropských fotbalových hvězd.

„Jsem velice šťastná, že jsem Růžový balón získala,“ svěřovala se Tamara, která se seznámila se svým argentinským přítelem ještě v dobách, kdy hrával za Real Madrid. Ona v té době moderovala televizní show, pozvala si ho do studia a během natáčení mezi nimi vzplanula láska na první pohled. A nic na ní nezměnil ani přestup pětadvacetiletého argentinského legionáře Ezequiela Garaye do Benfiky.

Tamara Gorro získala Růžový balón určený pro nejkrásnější partnerku evropských fotbalových hvězd.

„V době sociálních sítí vzdálenost nic neznamená, takže můj snoubenec je se mnou čtyřiadvacet hodin denně. Miluji ho,“ napsala Tamara na Twitteru a Ezequiela okamžitě odpověděl, že si po vítězství Tamary v anketě o Růžový balón nechal vytetovat jméno své krásky na zápěstí.

Druhá skončila v anketě španělská zpěvačka Edurne, která je přítelkyní gólmana De Gea chytajícího za Manchester United, třetí příčka pak patří ruské krásce Irině Šajkové, do níž je zahleděný Cristiano Ronaldo.

V letech předchozích měly mezi kráskami navrch Argentinky Jessica Cirio a Luciana Salazar.

Reklama

  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG