Hlavní obsah

VIDEO: Syn oddaného slávisty Řeháka dal jako brankář gól přes celé hřiště

Praha

To se hned tak nevidí. Brankář napálil míč a ten skončil v síti. Mimořádný kousek se povedl gólmanovi slávistického dorostu Josefu Řehákovi v domácím zápase s Brnem. Pomohl svému týmu k výhře 6:2.

Brankář fotbalových juniorů Slavie vstřelil proti Brnu gól

 
Článek

"Nic takového se mi v zápasech ještě nestalo, zatím jsem zůstal jenom u asistencí," říkal pro slávistický web mladý gólman, syn bývalého hráče i asistenta trenéra A-týmu Pavla Řeháka, slávisty tělem a hlavně duší.

V dorostenecké lize se v poslední době dějí pozoruhodné věci, sudí Lakomý na vrcholnou soutěž mládežníků před pár dny upozornil podivnými verdikty a hned se ocitl v podezření, že je navázán na sázkařské gangy, kterým měl zařizovat patřičné výsledky. A teď takovýto kousek při hodně divoké přestřelce. Pozoruhodná kuriozita, jíž napomohlo selhání brněnského gólmana.

"Že by dal brankář gól výkopem z ruky, tak to jsem ještě nikdy neviděl. Pamatuji si akorát na gól Tima Howarda, ten měl ale balón na zemi a navíc pěkně ´nalitý´ ze hry," lovil v paměti Řehák. Dálkové nákopy, jak přiznává, zkouší v tréninku jen občas, spíše se zaměřuje na přesnost. „Snažím se třeba trefovat břevna nebo podobná cvičení."

Reklama

Související témata: