Hlavní obsah

Maradona kvůli nedostatku posil opět pohrozil odchodem z Al Waslu

Dubaj

Bývalý slavný fotbalista Diego Maradona opět pohrozil vedení Al Wasl, že z klubu odejde. Podle jednapadesátiletého trenéra prý dubajský celek nesplnil sliby a nepřivedl hráče, které si kapitán mistrů světa z roku 1986 vyhlédl.

Diego Maradona na tiskové konferenci.

Článek

"V nejbližších dnech se sejdu s vedením a rozhodnu se, jestli ještě můžeme společně pracovat," citovala Maradonu agentura AP. "Uvidím, jestli Al Wasl bude schopen splnit některé moje požadavky. Jestli ne, tak odejdu a do Dubaje se vrátím jen jako turista," dodal.

Maradona, který loni v květnu podepsal s Al Waslem dvouletou smlouvu, pohrozil odchodem z klubu kvůli nedostatku kvalitních posil už v únoru. Tehdy slavný Argentinec názor po schůzce s vedením změnil, nyní však je s přístupem klubu znovu nespokojen.

Al Wasl je momentálně na šestém místě ligy Spojených arabských emirátů a podle Maradony za to může slabý kádr. "Když nedostanu hráče, které chci, jsem připraven odejít. Nemá smysl, abych tady byl, když klub není konkurenceschopný," řekl Maradona. "Jestli jsou hráči moc drazí, tak možná můj odchod uvolní potřebné peníze. Klub bude moct koupit posily, nebo peníze podle potřeby investovat jinde," dodal bývalý kouč argentinské reprezentace.

Reklama