Hlavní obsah

Olympijskou vítězku Solovou zmlátil partner den před svatbou

Seattle

Dvojnásobná olympijská šampiónka Hope Solová měla štěstí v neštěstí. Pouhý den před svatbou jí po hádce zmlátil její nastávající Jerramy Stevens. Fotbalová brankářka americké reprezentace, zaplaťbůh, prohlédla včas a s partnerem se rozešla.

Foto: Armando Franca, ČTK/AP

Brankářka americké fotbalové reprezentace Hope Solová.

Článek
Fotogalerie

Solová a Stevens se pohádali kvůli tomu, jestli budou po svatbě žít na Floridě, nebo ve Washingtonu. Bývalý hráč amerického fotbalu, který působil i v NFL, byl poté zadržen, protože brankářka utrpěla zranění lokte a na jeho tričku byla zaschlá krev. Policii navíc bylo podezřelé, že Stevens se ukrýval za pohovkou a tvrdil, že na zemi pouze usnul.

Opilec, prodavač marihuany a sexuální maniak...

Třiatřicetiletý Stevens, který zatím nebyl obviněn, se nedostal do potíží se zákonem poprvé. V roce 1998 byl zatčen kvůli ozbrojenému přepadení a o dva roky později čelil obvinění ze znásilnění. Opakovaně byl také potrestán za řízení v opilosti, v roce 2007 kvůli tomu dokonce strávil deset dní ve vězení.

Předloni byl pro změnu zatčen kvůli prodeji marihuany, což ho připravilo o místo v týmu Tampy Bay. Od té doby je Stevens bez angažmá.

Reklama