Hlavní obsah

Zelencup je za dveřmi, přihlášky poslalo víc než sedmdesát týmů

Praha

Třetí ročník neoficiálního mistrovství republiky v malé kopané - Zelencup.cz - je za dveřmi! Na třídenní maratón turnajů, který se uskuteční 21. – 23. června v Podještědském sportovním areálu v Českém Dubu u Liberce se přihlásilo už více jak 70 týmů z celé České republiky, ale také z Německa, Polska, Slovenska a Bulharska.

zelencup

Článek

V letošním roce se turnaje, který není omezen pohlavím ani zkušenostmi hráčů, opět zúčastní  tým televize Nova (Hrdlička, Suchoň, Horák...), tým známých osobností Real Top Praha (Aleš Brichta, Martin Dejdar, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Petr Vondráček, Robert Záruba, Karel Diviš nebo Ivan Trojan) a řada dalších známých tváří.

Součástí akce, kterou pořadatelé v čele s bývalým fotbalistou Luďkem Zelenkou, pojali jako třídenní party spojenou s fotbalem, je bohatý doprovodný program pro hráče i pro diváky. Exhibiční zápas sehrají týmy Slovanu Liberec a Bílých Tygrů Liberec, vystoupí řada známých umělců, k vidění bude i řada módních přehlídek, akrobatických vystoupení atd. Celým programem budou provázet moderátoři  Michal Hrdlička, Petr Suchoň a Vlasta Vlášek.

Turnaj se odehraje pod záštitou a ve spolupráci s Asociací Malého Fotbalu AMF. Registrace a vše podstatné na www.zelencup.cz.

Reklama