Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalová paráda, aneb Úchvatný kousek z poloviny hřiště v podání Španěla

Girona

Rychlé kombinační akce, bleskový přechod do útoku a nádherné góly. To vše nabízí španělský fotbal, který pravidelně baví diváky nejen v nejvyšší soutěži. V tamní druhé lize o tom naposledy přesvědčil záložník Sabadellu Juanjo Ciércoles, jenž nadchl publikum chytrostí a vytříbenou technikou.

Nádherný lob z půlky hřiště v podání Španěla Ciércolese.

 
Článek

Sabadell prohrával na hřišti Girony v rámci 8. kola Segunda División po trefě Ponse 0:1. Domů se však s prázdnou nevracel. Spasil ho v 80. minutě Ciércoles svým výstavním kouskem, z něhož profitoval dorážející Collantes.

Pětadvacetiletý středopolař si všiml, že gólman soupeře stojí daleko od své svatyně a ze středového kruhu se proto odhodlal k odvážnému lobu. Už už to vypadalo, že letící míč rozvlní síť, ten však nakonec přistál na břevně. Hosté však nemuseli smutnit, balón se po odrazu dostal přesně do míst, kde číhal Collantes, jenž ho hlavou nasměroval do opuštěné brány.

Dalších zásahů se již fanoušci nedočkali a oba týmy si rozdělily po bodu. Girona drží třináctou příčku, Sabadell je díky lepšímu skóre dvanáctý.

Reklama

Související témata: