Hlavní obsah

VIDEO: Aspirant na týmový gól roku! Soupeř u výstavní trefy nevěděl, kam dřív skočit

Mexico City

Tohle se jen tak neokouká! Fotbalisté mexického celku Cruz Azul jasně předvedli, co to znamená rozdrtit svého soupeře. V odvetě čtvrtfinálového utkání Ligy mistrů zóny CONCACAF porazili americký Kansas City 5:1 a právě poslední trefa celku z Mexico City byla úchvatná. Stačilo jen rychle vhodit aut, pětkrát si ve vzduchu hned při prvním doteku přihrát míč, mít trochu štěstí a přesně zakončit. A to se hráčům Cruz Azulu povedlo.

Fantastický gól v podání fotbalistů Cruz Azulu.

 
Článek

Hráči mexického celku si do domácí odvety přivezli jednogólovou ztrátu a před vlastním publikem museli zabrat. I díky hattricku argentinského útočníka Pavoneho měli v druhé půli už luxusní náskok 4:1, ale to jim nestačilo a dvacet minut před koncem předvedli krásnou akci.

V jejím zárodku bylo autové vhazování, po kterém přišly dvě rychlé narážečky a pak tři po sobě jdoucí a přesné hlavičky, včetně finálního pasu.

Výbornou práci odvedl ofenzivní záložník Christian Giménez, který třemi doteky, narážečkou s Formicou i famózním sprintem zrychlil hru a jako bonus přidal krásnou střelu přímo k tyči. Odchovanec slavného celku Boca Juniors uzavřel skóre zápasu a pečetil tak postup Modrého kříže.

Reklama

Související témata: