Hlavní obsah

Slovan Bratislava - Košice 3:0Slovan v generálce na Spartu porazil Košice

Bratislava

Fotbalisté Slovanu Bratislava, kteří ve čtvrtek v Praze nastoupí v Evropské lize proti Spartě, porazili ve slovenské lize Košice 3:0. Za posledních osm ligových zápasů si obhájce mistrovského titulu připsal teprve druhé vítězství, v tabulce mu patří čtvrté místo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slovanu Bratislava Jozef Chovanec.

Článek

Svěřenci trenéra Jozefa Chovance nastoupili v sestavě: Perniš - Niňaj, Jablonský, Kolčák, Hudák - Žofčák (56. Mészáros), Štefánik, Soumah (63. Halenár), Lásik - Peltier (83. Grendel), Kubík. Do poločasu se střelecky prosadili Kolčák a Kubík, v závěru potvrdil vítězství Slovanu střídající Halenár.

Kouči Pavlu Hapalovi a jeho svěřencům ze Senice pokazila sobotní zápas v Dunajské Stredě hustá mlha. Český kouč si postěžoval, že z lavičky často dění na hřišti vůbec neviděl, a po výsledku 0:3 skončila devítizápasová série jeho týmu bez porážky.

„Budu stručný. Respektuji soupeře, který byl lepší a agresivnější, ale porazili jsme se sami. Dali jsme si minimálně dva vlastní góly. Moc hodnotit zápas ani nemůžu, protože jsem toho kvůli husté mlze moc neviděl," řekl Hapal na tiskové konferenci.

Podle slovenských médií si gólovou radost neužili kvůli počasí ani diváci. První jim připravil krátce před poločasovou pauzou jeden ze tří českých legionářů v Senici Petr Pavlík, který po centru nechtěně zamířil do vlastní sítě.

Jan Kalabiška i Luboš Hušek rovněž nechyběli v základní sestavě Senice, které po druhé prohře v sezoně patří v tabulce slovenské ligy třetí příčka.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články