Hlavní obsah

Jak jinak - Grande Paolo vyrukuje k exhibici v Čelákovicích v barvách Juventusu

Čelákovice

Jasně, že jiné barvy, než Juventusu by Grande Paolo neoblékl. Pochopitelně že pro něho musel být na čelákovickou exhibici nachystán černobílý dres turínské Staré dámy. Pro jeho jedenáctku samo sebou také. Pozval do ní své někdejší reprezentační spoluhráče Jankulovského, Ujfalušiho, Grygeru, stejně jako internacionály Lokvence, Steinera či třeba Tomáše Poštulku. Prostě silná squadra, proti níž nebude mít v utkání, jehož výkop je stanoven na 16.30, Pivrncova jedenáctka příliš šancí.

Foto: Twitter

Pavel Nedvěd (vpravo) a Fernando Llorente se radují z postupu Juventusu do finále Ligy mistrů.

Článek
Fotogalerie

Jednu výhodu však Pivrncův tým přece jen mít bude. Zatímco konzultant a poradce české reprezentace Karel Brückner se po páteční kvalifikační prohře národního týmu na Islandu z koučování Nedvědovy jedenáctky vyvlékl a na poslední chvíli se omluvil, soupeř trenéra má.

Zkušeného, světem zběhlého čerstvého sedmdesátníka Ladislava Škorpila, kterého nemůže rozházet ani to, že podobný soubor nikdy nedirigoval, natož aby ho z lavičky koučoval. Vždyť mu do mužstva přivedli opravdu všemožný sportovní mix. Kladenské hokejisty Voráčka, Tlustého, Pavelce a Smoleňáka a spolu s nimi i další playery od ledu Vrbatu, Pöperleho a Kumštáta, k tomu biatlonistu Krčmáře a navrch hned několik herců z kultovního seriálu Okresní přebor.

„Byli se za mnou podívat v Turíně na zápase s Janovem, takže jsem je pozval, aby si přišli zakopat a ukázat, co v nich je," prozrazoval Pavel Nedvěd, jak se také nominace rodila a jaké cesty Ondřeje Vetchého, Jakuba Koháka, Davida Novotného a spol. do Čelákovic přivedly.

„Poradil jsem si s jinými mančafty, poradím si i s nimi. Hlavně aby trefovali zařízení," hýřil obvyklým humorem kouč Pivrncova týmu Ladislav Škorpil, proti němuž bude na opačné straně stát František Straka. Stát a také pobíhat po trávníku, protože roli kouče Nedvědovy jedenáctky přijal jen pod podmínkou, že bude hrajícím trenérem.

Karel Rada nominovaný do jeho výběru se tedy bude muset třást, aby se vůbec na trávník dostal a roli stopera si po letech vyzkoušel. Straka totiž v málokteré exhibici hřiště opouští. A trenér Rada navíc přijede na poslední chvíli, neboť se svými plzeňskými svěřenkyněmi hraje ligový duel v Hradci Králové a v Čelákovicích se staví cestou domů. Tedy, pokud budou jeho dívky se zastávkou souhlasit.

Exhibiční duel v Čelákovicích začíná v 16.30 za řízení sudího Královce, výkop obstará Dominik Hašek a exministr Marcel Chládek. Výtěžek exhibice bude věnován Nadaci fotbalových internacionálů, za kterou převezme šek Antonín Panenka.

Reklama

Související témata: