Hlavní obsah

Bývalá esa Barcy a Realu skórovala za výběr MLS, Kaneova paráda Tottenhamu nestačila

Commerce City

Gólem a asistencí přispěl někdejší bývalý nejlepší fotbalista světa Kaká k vítězství 2:1 výběru zámořské ligy nad Tottenhamem a při své premiérové účasti v Utkání hvězd MLS byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem. Vítěznou trefu zařídila další mezinárodní hvězda David Villa, za Spurs snížil po utěšené trefě objev minulé sezóny anglické ligy Harry Kane.

Hvězdy MLS přehrály Tottenham

 
Článek

Kaká, jenž se po dlouhé kariéře v Evropě v dresech AC Milán a Realu Madrid stal loni hráčem Orlanda, otevřel skóre exhibičního duelu ve 20. minutě z penalty nařízené za ruku Chadliho v trestném území. O tři minuty později usměrnil další Brazilcovu střelu do branky Villa, historicky nejlepší střelec španělské reprezentace, jenž v MLS působí v týmu New York City.

"Na první All Star Game to nebylo špatné. Nevěděl jsem, co mám očekávat, takže jsem šťastný. Snad si v příštích letech takových zápasů užiju víc," řekl třiatřicetiletý Kaká po utkání v Commerce City v Coloradu.

Výhru výběru MLS snížil ještě v první půli Kane. Účastník červnového evropského šampionátu hráčů do 21 let v Česku prodribloval s míčem přes polovinu hřiště a ze dvaceti metrů střelou přes obránce k tyči přesně zakončil.

Exhibiční fotbalové utkání v Commerce City (USA):
Výběr MLS - Tottenham Hotspur 2:1 (2:1)
Branky: 20. Kaká z pen., 23. Villa - 37. H. Kane.

Reklama

Související témata: