Hlavní obsah

Plážoví fotbalisté jsou blízko postupu ze skupiny

Pärnu

Po úvodní výhře 2:0 nad silným Tureckem slavil český tým plážových fotbalistů úspěch i ve druhém utkání své skupiny Divize B Evropské ligy. V Estonsku porazil Ázerbájdžán 5:4 v prodloužení. V sobotu čeká český tým od 10:15 duel proti Rumunsku. Pokud vyhraje nebo neprohraje v základní hrací době, postoupí do finále baráže o postup do elitní Divize A proti vítězi druhé skupiny.

Foto: BS Bohemians 1905

Milánští jsou v pozoru, pálí Honza Koller - ilustrační foto.

Článek

První třetina českému výběru nevyšla a prohrál ji 0:2, ale manko postupně stahoval a v poslední třetině se poprvé ujal vedení po gólu kapitána Chalupy. O to však brzy přišel, a tak oba týmy čekalo tříminutové prodloužení. V něm si vstřelil Nazarov vlastní gól po rohu Tošovského, na což soupeř nenašel odpověď. Hattrickem se na výhře podílel i útočník Michal Salák, který však zápas kvůli červené kartě nedohrál.

Evropská liga plážových fotbalistů v Estonsku:
Česká republika - Ázerbájdžán 5:4 PP (0:2, 2:1, 2:1 - 1:0)
Branky: 16. Salák (Baran), 22. Salák (Huráb), 26. Salák (Huráb), 32. Chalupa (př. kop), 37. Nazarov (vlastní) - 3. Nazarov, 8. Allahguliyev, 23. Aliyev (pen.), 32. Allahguliyev (pen.). ČK: 32. R. Mammadov - 32. Salák.
Sestava ČR: Hájek (13. Malina) - Chalupa, Salák, Huráb, Tošovský, Radosta, Vyhnal, Baran, Mižár.

Reklama