Hlavní obsah

Naštvaného hráče vytáhli z šatny zpět na hřiště. Sudí se spletl

Chapecó

Už byl v šatně, zřejmě proklínal rozhodčího, ale byl smířen s tím, že dohrál. Nakonec se však stala zcela mimořádná věc. Zaskočeného fotbalistu při utkání brazilské ligy zvali z šatny zpět na hřiště. Tam totiž došlo k pozoruhodnému obratu...

Vyloučený hráč se v Brazíli mohl vrátit z šatny

 
Článek

Po čtvrthodině hry v zápase 29. kola Serie A mezi Chapecoense a Palmeiras sudí Jailson Macedo de Freitas vyloučil Egidia z Palmeiras poté, co čistým skluzem odebral míč Williamu Barbiovi z domácího celku Chapecoense.

Nepomáhaly argumenty postižené strany, ale zdálo se, že sudí si není úplně jistý verdiktem. Do konzultací se pak zapojil kde kdo. I na čtvrtého rozhodčího došlo a jeho názor byl nakonec rozhodující. Egidio mohl zpět. Hostům to ale nepomohlo. Už v této chvíli prohrávali 0:1 a další góly jim o záchranu bojující domácí ještě nasypali.

Kolem vyloučení nebyla jediná tahanice, mohutné dohady probíhaly i kolem branky na 3:0. Asistent sudího sice mával ofsajd, ale hlavní gól správně uznal a po delších debatách rozhodnutí stvrdil. Nakonec domácí vyhráli 5:1, jsou čtrnáctí tři příčky a tři body nad linií pádu. Palmeiras jsou šestí, ještě mohou bojovat o účast v Copa Libertadores.

Reklama

Související témata: