Hlavní obsah

Ondrášek míří z Norska do Polska, kde vyfoukl místo Paixaovi

Krakov

Bývalý střelec Českých Budějovic mění chladný sever za o hodný kus bližší Polsko. Fotbalista Zdeněk Ondrášek se vrátil domů z norského Tromsö a nyní se dohodl na tříleté smlouvě s Wislou Krakov, což je třináctý tým polské ligy. Sport.cz o tom informoval hráčův manažer Pavel Zíka.

Foto: Foto www.til.no

Zdeněk Ondrášek (vpravo) slaví jednu ze svých tref v dresu Tromsö.

Článek

Důrazný útočník počátkem příštího týdne absolvuje v Polsku lékařské testy, a pokud bude vše v pořádku, stane se definitivně hráčem Wisly.

Po návratu z Norska se o Zdeňka Ondráška zajímaly také domácí kluby Slavia, Teplice či Olomouc, hráč se však klonil k dalšímu zahraničnímu angažmá. Vedle Polska zvažoval také nabídku ze Švýcarska.

Podle polských médií měla Wisla finanční problémy a dlužila hráčům. Přes zimu však prý všechny závazky uhradila a začala se rozhlížet po posilách. Ondráškův příchod je toho dokladem.

Smůlu tak má Marco Paixao, který je na odchodu z pražské Sparty. Také o portugalského útočníka Wisla v minulých dnech projevila zájem. "Řekli nám, že na prvním místě měli Zdeňka," říká manažer Pavel Zíka. Druhý byl v žebříčku vytipovaných posil údajně útočník z Afriky a až třetí Paixao. Pro Portugalce tak rýsující se angažmá nejspíš padá.

Reklama

Související témata: