Hlavní obsah

Ronaldo trpěl, sázel góly a přidal polibky jen tak naoko. Takový odpor jsme nečekali, tvrdí

Jokohama

Nic snadného. Až do prodloužení museli fotbalisté Realu Madrid ve finále MS klubů proti domácí Kašimě, aby se v čele s hvězdným Cristianem Ronaldem po výhře 4:2 mohli pomazlit s pohárem za celkový triumf. "Nečekali jsme, že budou hrát tak dobře," řekl Ronaldo na soupeřovu japonského celku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ronaldo pomohl hattrickem k triumfu Realu v MS klubů a mohl se mazlit s poháremVideo: sntv

 
Článek

"V podobných finálových zápasech musíte trpět. Moc jsme chtěli tuhle trofej, takže jsme zakončili rok tím nejlepším způsobem. Máme velkou radost,"oddechl si dále Ronaldo.

Byl hrdinou zápasu. Nejen hattrick si připsal, ale i další zajímavé momenty. Domácí často podržel gólman Sogahata, jeden Ronaldův gól nebyl uznán pro ofsajd. Ale i tak si pak mohl dopřát pózy před fotografy. S polibky ovšem jen tak naoko.

Prodloužení už patřilo Realu. V 98. minutě Ronaldo skóroval po Benzemově pasu. Radost z vyrovnání hlavičkujícímu Suzukimu překazilo břevno a ve 104. minutě definitivně rozhodl střelou pod břevno opět hvězdný Portugalec. "Bílý balet" vylepšil klubový rekord na 37 soutěžních zápasů bez porážky za sebou.

"Ode mě se vždycky čeká víc. Byl to velmi šťastný týden, vyhrál jsem Zlatý míč a teď mistrovství světa klubů. Perfektní zakončení dokonalého roku," uvedl jednatřicetiletý Ronaldo, který letos ještě ovládl Euro s Portugalskem.

Reklama

Související témata: