Hlavní obsah

Nejprve se ztrapnil brankář, poté se strhla obrovská mela. Kvůli bývalé hvězdě Chelsea

Kuang-čou

Fanoušci, kteří zavítali na nedělní duel čínské ligy mezi fotbalisty Kuang-čou R&F a Šanghaje SIPG, rozhodně po závěrečném hvizdu rozhodčího nelitovali. Zápas dvou mužstev z popředí tabulky totiž nabídl řadu vzrušivých momentů. Třeba kuriózní gól nebo pořádnou melu na hřišti, která se strhla v závěru první půle.

Hromadná bitka v čínské lize

 
Článek

Laciný gól v čínské lize

Vše začalo školáckou chybou hostujícího gólmana. Izraelský kanonýr Eran Zahavi, jenž před dvěma lety pomohl Maccabi Tel Aviv dvěma trefami ve Štruncových sadech vyřadit v předkole Ligy mistrů plzeňskou Viktorii, poslal ve 30. minutě na bránu propagační střelu z velké dálky. Míč letěl přímo do náruče gólmana Ťün-ling Jena, jenže ten balón k údivu všech nezkrotil. Naopak si ho rukavicemi srazil do sítě a domácí nečekaně vedli.

Závěr úvodní pětačtyřicetiminutovky byl hodně divoký. Nejprve srovnal stav na ukazateli skóre Hulk a těsně před odchodem do šaten vzplály na hrací ploše velké emoce a vášně. Bývalý záložník Chelsea Oscar dvakrát razantně napálil balón do dvou domácích borců, kteří si jeho počínání nenechali líbit.

Pětadvacetiletého brazilského reprezentanta poslal středopolař Čchen nekompromisně k zemi a na hřišti rázem vznikla ohromná strkanice, do které se zapojili takřka všichni aktéři včetně trenérů. Po zklidnění celé situace rozdal hlavní arbitr po červené kartě na každé straně.

V druhém poločase se už skóre nezměnilo a vyhecovaný zápas tak skončil smírně 1:1.

Reklama

Související témata: