Hlavní obsah

Chelsea a Manchester United jsou v semifinále Anglického poháru

LONDÝN

Fotbalisté Chelsea a Manchesteru United postoupili do semifinále Anglického poháru. Tým českého brankáře Petra Čecha po remíze 3:3 porazil v pondělním opakovaném duelu Tottenham 2:1 a čeká ho Watford. Lídr Premier League si po předchozím výsledku 2:2 poradil s Middlesbrough 1:0 a za měsíc narazí na Blackburn.

Foto: REUTERS/Eddie Keogh

Fotbalisté Chelssea oslavují gól do branky Tottenhamu v opakovaném utkání FA Cupu.

Článek

Manchesteru, který nastoupil ke čtvrtému utkání v deseti dnech, zajistil výhru Cristiano Ronaldo gólem z penalty, již rozhodčí nařídil po faulu Jonathana Woddgatea na portugalského záložníka.

Chelsea si zajistila účast v semifinále dvěma góly v rozmezí tří minut. Nejprve se v 55. minutě trefil Andrej Ševčenko, vzápětí přidal druhou branku Shaun Wright-Phillips.

Českého brankáře Petra Čecha překonal až v 79. minutě Robbie Keane z penalty. Po ní si navíc reprezentační gólman vysloužil žlutou kartu, když před útočníkem, který se snažil sebrat míč a urychlit rozehrávku Chelsea, odkopl míč pryč.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.