Hlavní obsah

Tottenham? To je mišmaš, řekl Redknapp po hrůze v duelu s Burnley

PRAHA/LONDÝN

Ačkoli fotbalisté londýnského Tottenhamu Hotspur postoupili do finále Carling Cupu, nenechal manažer klubu Harry Redknapp na svých svěřencích nit suchou. Redknapp zkritizoval nejen své „trucující“ hráče, ale také lidi, kteří je do klubu přivedli. Proti druholigovému Burnley totiž Kohouti prohospodařili tříbrankový náskok z úvodního duelu a postup vybojovali až v závěru prodloužení.

Článek

Burnley se na domácím stadiónu podařilo překvapivě vyhrát v základní hrací době 3:0, čímž smazali prohru 1:4 z úvodního semifinálového duelu. Dvě minuty před koncem prodloužení se ale trefil Pavljučenko, následně přidal přesný zásah i Defoe a o postupujícím bylo rozhodnuto.

Kohouti se sice prodrali do finále, ve kterém nastoupí proti Manchesteru United ve Wembley, manažer klubu Harry Redknapp však po utkání běsnil nad otřesným výkonem svých svěřenců. „Nic jsem se nenaučil, nic o hráčích nevím,“ řekl rozčílený Redknapp po závěrečném hvizdu a pokračoval: „Dva vypadali, jako by trucovali, protože jsem do týmu přivedl nové hráče. Měli by však bojovat o to, že mohou v klubu jakým Tottenham je vůbec hrát.“

Redknapp v zimním přestupním termínu získal Defoea z Portsmouthu a nově také Palaciose z Wiganu. Tottenham tak malými krůčky začíná s přestavbou drahého mužstva, které za velké peníze poskládal nyní již bývalý sportovní ředitel Damien Comolli.

Manažer Spurs nechtěl na nikoho ukazovat prstem, ale byl více než kritický ke složení mužstva, které se nyní snaží vyvést ze sestupových vod. „Tým byl takhle složen, ale nevím kým ani jak. Je to mišmaš. Je to až děsivé, co se v Tottenhamu stalo,“ uzavřel Redknapp.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.