Hlavní obsah

Brankář Čech se zranil, zmešká začátek sezóny v Chelsea

LONDÝN

Český brankář ve službách Chelsea Petr Čech si na tréninku poranil lýtkový sval a pravděpodobně přijde o začátek sezóny Blues. Chybět by měl totiž minimálně tři týdny, postrádat ho bude i trenér národního týmu Michal Bílek pro srpnové přátelské utkání s Lotyšskem. Informaci potvrdil oficiální web londýnského klubu.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Zraněný brankář Petr Čech

Článek

Čech si zranění přivodil v úterý při rozcvičce. Reprezentační brankář, který v přípravě zatím odehrál pouze jeden poločas v utkání proti Crystal Palace, si nepřivodil zranění lýtka poprvé. V loňském ročníku Ligy mistrů musel odstoupit v utkání s Interem Milán a Carlu Ancelottimu chyběl měsíc.

Podle prvních předpokladů by měl Čech i tentokrát léčit své zranění minimálně tři týdny. Nebude se tak moci 8. srpna zúčastnit utkání o anglický Superpohár, v němž se Chelsea střetne s Manchesterem United. O tři dny později hraje česká reprezentace přátelské utkání s Lotyšskem a 14. srpna startuje Premier League.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.