Hlavní obsah

Záložník Granero přestoupí z Realu do Queens Park Rangers

Madrid

Španělský fotbalista Esteban Granero přestoupí z Realu Madrid do Queens Park Rangers. Po dohodě klubů zbývá pětadvacetiletému záložníkovi pouze úspěšné absolvování vstupní zdravotní prohlídky.

Foto: Sport.cz

Španělský záložník Esteban Granero (vpravo) ještě jako hráč Realu Madrid v souboji s Kennym Walkerem v přátelském utkání s LA Galaxy

Článek

Odchovanec Realu Granero se vrátil do prvního týmu "Bílého baletu" v roce 2009 z Getafe, ale pod trenérem Josém Mourinhem se do základní sestavy trvale neprosadil. V minulé mistrovské sezóně nastoupil k 28 zápasům ve všech soutěžích. Z Madridu by mohl do QPR zamířit také portugalský stoper Ricardo Carvalho a kamerunský bek Stéphane Mbia z Marseille.

Londýnský celek, v němž působí i český brankář Radek Černý, během léta výrazně posiloval. Získal gólmany Roberta Greena a Júlia Césara, do obrany Ryana Nelsena, Josého Bosinqwu a na hostování Fábia, záložníky Sambu Diakitého a Pak Či-songa nebo ofenzivní hráče Juniora Hoiletta a Andyho Johnsona. Většina fotbalistů však přišla do QPR zadarmo po vypršení kontraktů v jiných klubech.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.