Hlavní obsah

Beckham se začal připravovat s Arsenalem. Jde o přátelskou pomoc, bagatelizoval Wenger spekulace o jeho přestupu

Londýn/Praha

Další mise hvězdného Davida Beckhama po návratu ze zámořského angažmá je obestřena tajemstvím. Z jeho plánu připravovat se s Arsenalem totiž rozhodně nelze vyvozovat, že by chtěl spojit svůj další osud s Gunners. „Už dlouhou dobu nic nedělal, takže mě požádal, zda by s námi mohl pracovat na kondici. Jde čistě o fitness,“ bagatelizoval spekulace o Beckhamově příchodu do Arsenalu kouč Arséne Wenger.

David Beckham se má po návratu z angažmá v Los Angeles začít připravovat s fotbalisty Arsenalu.

Článek

Zájemců z Anglie, Evropy i Arábie se sice ohlásilo několik, ale s nikým se ještě David Beckham nedohodl. Pravdou ovšem je, že chce fotbalovému světu dokázat, že i v sedmatřiceti je pořád velkým hráčem. I proto se podle informací anglických médií obrátil na Arsenal, aby se s ním začal připravovat.

Synové v Chelsea, otec v Arsenalu

„Žádné spekulace, vůbec nic v tom nehledejte. Chceme mu prostě pomoci, protože jsem otevřen lidem, kteří se chovají dobře," cituje Daily Mail kouče Kanonýrů Wengera.

Zatímco tři Beckhamovi synové Brooklyn, Romeo a Cruz začali už v minulém týdnu trénovat v mládežnických týmech Chelsea, otec si vybral Arsenal. Dnes by se měl zapojit v jeho centru Hertfordshire do přípravy.

Mimochodem -  před pěti lety už se s Arsenalem připravoval, před dvěma lety zase trénoval během přestávky v severoamerické MLS s Tottenhamem.

Wenger: Jde jen o fitness

„Jde skutečně jen o fitness, protože od prosincového odchodu z Los Angeles David nic nedělal a vlastně ani pořádně netrénoval," opakoval francouzský kouč Gunners a vyvracel spekulace, že by snad Beckham mohl jeho tým posílit. „Chci mu prostě pomoci, to je celé."

O Beckhamovy služby se hned po ukončení jeho pětiletého angažmá v Los Angeles Galaxy začal zajímat West Ham United a Queens Park Rangers, interes projevilo i Monako a Paris Saint-Germain. Ohlásil se ovšem i někdejší trenér anglické reprezentace Švéd Sven Eriksson, který momentálně působí jako technický ředitel klubu Al Nasr v Dubaji.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.