Hlavní obsah

O Čecha údajně stojí kouč Arsenalu Wenger! To si neumím představit, reagoval gólman

Londýn
Aktualizováno

Reprezentační gólman Petr Čech je na seznamu posil, které si vybral manažer Gunners Arséne Wenger. S touto šokující informací přišel v úterý server britského listu Daily Mail, podle kterého by měl Čech v kabině Arsenalu nahradit nespolehlivého Poláka Wojciecha Szczesnyho. "Spekulacemi se nezaobírám," reagoval vzápětí Čech.

Foto: Philip Brown, Reuters

Kouč Kanonýrů Arséne Wenger údajně vyhlíží posily do branky. Bude jednou z nich také Petr Čech?

Článek

Jde jen o další výmysl nebo český brankář skutečně zamíří z Chelsea do konkurenčního londýnského celku?

"Tohle ani nemá cenu komentovat. Neumím si to dost dobře představit. Spekulacemi se nezaobírám." reagoval v úterý Čech na setkání s novináři v Praze v rámci přípravy reprezentace na kvalifikační duely s Dánskem a Arménií.

Courtois za Čecha do Chelsea?

Pokud by v letní přestávce k transferu skutečně došlo, šlo by o jeden z nejzajímavějších přestupů v Premier League. Britský list totiž spekuluje, že Čecha může z pozice neotřesitelné jedničky v Chelsea vystrnadit nadějný dvacetiletý gólman Thibault Courtois, který je v současné době na hostování v Atlétiku Madrid a ve španělské metropoli se ukazuje ve výborné formě.

Branku Arsenalu hájí v posledních týdnech hlavně Polák Wojciech Szczesny a s jeho výkony naopak nepanuje na straně manažera Kanonýrů Arséneho Wengera žádná spokojenost. Francouzský trenér údajně chystá na letní přestávku několik zajímavých transferů, aby si udobřil nespokojené fanoušky.

Čech má přitom v Chelsea čerstvou smlouvu, která platí až do léta 2016 a není příliš pravděpodobné, že by opustil Stamford Bridge a přestoupil do konkurenčního Arsenalu, kterému se v posledních sezónách příliš nedaří.

Kanonýři totiž čekají na trofej už od roku 2005, dlouhých sedm let a téměř deset měsíců. Pokud by přestup českého reprezentanta nevyšel, má Wenger v záloze ještě několik jmen - Pepe Reina (Liverpool), Asmir Begovič (Stoke City), Victor Valdés (Barcelona), René Adler (Hamburk) nebo Michel Vorm (Swansea).

Měl by Petr Čech odejít z londýnské Chelsea do konkurenčního Arsenalu?
Ano
20,6 %
Ne, měl by zůstat na Stamford Bridge
65,4 %
Měl by odejít, ale do jiného klubu
14 %
Celkem hlasovalo 11163 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.