Hlavní obsah

Sunderland - Manchester Utd. 1:1Rudí ďáblové znovu nevyhráli. Kohouti z Tottenhamu rozstříleli QPR a vedou

Londýn
Aktualizováno

Fotbalisté Manchesteru United nadále čekají na první ligovou výhru v nové sezóně. V rámci 2. kola Premier League remizovali na půdě Sunderlandu 1:1. Dařilo se naopak Tottenhamu, který po vítězství na hřišti West Hamu (1:0) deklasoval v neděli doma nováčka Queens Park Rangers 4:0 a v neúplné tabulce je první. K triumfu Kohoutů přispěl dvěma zásahy Nacer Chadli. Smírně 1:1 skončilo střetnutí mezi Hullem a Stoke City. Alespoň bod zachránil hostům v 84. minutě Shawcross.

Foto: Andrew Yates, Reuters

Zklamaný brankář Manchesteru United David de Gea po remíze v Sunderlandu.

Článek
Fotogalerie

Rudí ďáblové, kteří v úvodním kole podlehli doma Swansea, nastoupili v Sunderlandu i s nizozemským útočníkem Van Persiem. A začali dobře, vedení jim zařídil v 17. minutě Mata. Další góly však United už nepřidali, naopak na konečných 1:1 srovnal ještě před poločasovou přestávkou Rodwell. Svěřenci kouče Van Gaala jsou s jedním bodem v tabulce až třináctí.

Tottenham rozhodl duel s QPR již v prvním poločase. Ve 12. minutě otevřel skóre po přihrávce Adebayora Chadli. Po půlhodině hry navýšil vedení Dier a o sedm minut později upravil na 3:0 opět Chadli. Po změně stran se trefil ještě Adebayor. Londýnský celek má po dvou kolech na kontě šest bodů a tabulku vede díky lepšímu skóre před druhou Chelsea.

Od druhé výhry v řadě byli blízko i fotbalisté Hullu, ačkoliv v utkání proti Stoke hráli od 14. minuty po vyloučení Chestera pouze o deseti. Těsně před pauzou se trefil Jelavič a těsný náskok držel Hull až do 84. minuty, kdy se o vyrovnání postaral Shawcross.

Anglická fotbalová liga - 2. kolo:
Hull - Stoke 1:1 (42. Jelavič - 84. Shawcross)
Tottenham - QPR 4:0 (12. a 37. Chadli, 30. Dier, 65. Adebayor)
Sunderland - Manchester United 1:1 (30. Rodwell - 17. Mata)
Dočkají se fotbalisté Manchesteru United tříbodového zisku v příštím ligovém kole na hřišti Burnley?
Ano
75,7 %
Ne
24,3 %
Celkem hlasovalo 989 čtenářů.

Reklama

Související témata: