Hlavní obsah

Zatímco Di María večeřel s rodinou, doma měl zloděje

Manchester/Praha

Příjemný sobotní večer měl pro záložníka Manchesteru United Ángela di Maríu šokující dohru. V době, kdy ve víkendovém sídle v Cheshiru večeřel s manželkou Jorgelin a roční dcerou Miou a vstřebával pár desítek minut staré zážitky z vítězného utkání s Leicesterem (3:1), v jeho manchesterském domě v Prestbury řádili zloději.

Foto: Andrew Winning, Reuters

Záložník Manchesteru United Ángel Di María (vlevo) se snaží přejít s míčem přes Toma Championa z Cambridge United.

Článek

Přistavili si lešení k balkónu, na který vnikli, a železnými tyčemi zdemolovali vstupní dveře. Podle serveru listu Daily Mail však nic nestihli ukrást. Do domu se údajně ani nedostali, protože je vyhnal silný zvuk alarmu, který se rozezvučel i na nedaleké policejní stanici. Když policisté dorazili, byli už pryč a bylo po nich zahájeno pátrání. Zůstala po nich ale spoušť v podobě zničených dveří, vymlácených oken a nepořádku.

Šokovaný hráč zůstává s ochrankou

Šok pak čekal i Di Maríu, když za ním přijeli policisté a ochranka, kterou mu zařídil klub, a ukázali mu fotografie zpustošených dveří a oken, zatlučených dřevěnými deskami. Nejlepší argentinský fotbalista minulého roku i jeho manželka byli podle očitého svědka z fotografií zděšení. Případ vyšetřuje policie, která odmítá dát sebemenší informaci. Prý šlo o běžný způsob, jak se zloději snaží dostat do sídel bohatých lidí. Incident potvrdil hráčův agent a několik dalších lidí.

Ochranka doprovodila Di Maríův Range Rover do Manchesteru, kde klub zajistil svojí hvězdě luxusní hotelové apartmá, v němž bude rodina bydlet, dokud nebude dům v Prestbury uveden do pořádku. Hráč však prý má obavu, aby se incident neopakoval, a obává se i o rodinu, takže ochranka mu zůstává nablízku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.