Hlavní obsah

Premier League plná chobotnic. Na střelcích si nejvíc smlsnul Adrián

Praha

Gólmanská hitparáda nechybí ve video nabídce nejzajímavějších momentů 7. kola fotbalové Premier League. Tradičně bylo z čeho vybírat. Petr Čech sice znovu dovedl svůj Arsenal k výhře, tentokrát na hřišti Leicesteru (5:2), v přehlídce však nefiguruje. První místo si vysloužil Adrián z West Hamu.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters, Sport.cz

Ilustrační fotografie.

Článek

Po zhlédnutí nejefektnějších zákroků získáte dojem, že anglická liga je plná chobotnic. Většina oceněných gólmanů totiž na sebe upoutala pozornost tím, že ve správný okamžik natáhla svou ruku právě jako chapadlo...

To je právě případ Španěla Adriána, který parádně vyškrábl pod břevno směřující technickou střelu Jonny Howsona z Norwiche. Hugo Lloris z Tottenhamu zase dosáhl po přízemní ráně Raheema Sterlinga z Manchesteru City až k tyči.

Tim Krul z Newcastlu osvědčil při Ramiresově hlavičce zblízka především postřeh a nepovolil Chelsea zápas vyhrát. Norwich si pak oddychl, že John Ruddy parádně vychytal Dimitri Payeta z West Hamu. A báječný reflex osvědčil i Jack Butland ze Stoke při bombě, kterou na něj z malého vápna vyslal Glenn Murray z Bournemouthu.

Který zákrok v 7. kole Premier League se vám líbil nejvíce?
Jack Butland
6,6 %
John Ruddy
2,9 %
Tim Krul
3,9 %
Hugo Lloris
29,9 %
Adrián
56,7 %
Celkem hlasovalo 408 čtenářů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.