Hlavní obsah

Konec trápení? Vyhaslá hvězda zřejmě Chelsea brzy opustí

Londýn

Angažmá kolumbijského fotbalisty Radamela Falcaa v Chelsea se chýlí ke konci. Podle listu Mundo Deportivo by kdysi vyhlášený kanonýr, jenž ovšem v týmu úřadujících šampiónů Premier League dostával příležitost jen sporadicky, mohl zamířit do kádru celku Columbus Crew z MLS. Zástupci finalisty uplynulého ročníku zámořské soutěže a londýnského klubu již údajně zahájili jednání.

Foto: Profimedia.cz

Opustí Radamel Falcao v zimním přestupním období Chelsea?

Článek

Devětadvacetiletý Falcao, jenž v roce 2012 děsil obrany soupeřů v dresu Atlétika Madrid a v létě následujícího roku za něho Monako zaplatilo 60 miliónů eur (přes 1,5 miliardy korun), v Chelsea ani v předchozím působišti v Manchesteru United na své oslnivé střelecké výkony nenavázal.

Při půlroční pauze zaviněné vážným zraněním kolena přišel nejprve o světový šampionát v Brazílii, poté v United pod taktovkou Louise van Gaala zasáhl jen do 29 utkání a vstřelil čtyři branky.

Ještě tristnější je bilance kolumbijského reprezentanta v Chelsea, kam ho Monako zapůjčilo na hostování loni v létě. V základu mužstva ze Stamford Bridge se objevil jen jednou, celkově nastoupil v devíti zápasech, odehrál 214 minut a zaznamenal jediný gól.

Falcao si již před časem posteskl, že nedostává dostatek prostoru a připustil, že z Chelsea možná odejde již v lednovém přestupním termínu.

Reklama

Související témata: