Hlavní obsah

Manchester Utd. - Everton 1:0Manchester United udolal Everton, dotahuje se na konkurenční City

Manchester

Fotbalisté Manchesteru United porazili v rámci 32. kola anglické Premier League na svém stadiónu Everton 1:0 a vyšvihli se na páté místo tabulky o bod za konkurenční Citizens.

Článek

Rudí ďáblové měli během prvního poločasu převahu, ale gólmana Roblese vystrašil akorát pokus Anthony Martiala z 18. minuty. Poté přidali i hráči Toffees, jenže ani oni nezaměstnali žádnou střelou brankáře de Geu.

Po přestávce se po celoplošné kombinaci Maty s Fosu-Mensahem prosadil francouzský záložník Martial a vstřelil jubilejní 1000. branku United v nejvyšší soutěži na Old Trafford. Vzápětí Jagielka trefil břevno. Závěrečná desetiminutovka patřila hostům a v 82. minutě měl na kopačce vyrovnání znovu kapitán Jagielka. Po rohovém kopu se dostal k odraženému míči, ale z bezprostřední blízkosti španělského brankáře nepřekonal. Svěřenci nizozemského kouče van Gaala si tak připsali druhé vítězství za sebou.

Anglická fotbalová liga - 32. kolo:
Manchester United - Everton 1:0 (54. Martial)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.