Hlavní obsah

Norwich - Sunderland 0:3Černé kočky si v souboji o záchranu smlsly na Kanárcích

Norwich

Důležitý souboj o záchranu zvládli v rámci 34. kola anglické Premier League fotbalisté Sunderlandu na stadiónu The Hawthorns v Norwichi. Hosté se tak přiblížili pouze na bod právě Norwichi, který v tabulce drží první nesestupovou pozici.

Článek

Domácí Kanárci byli aktivnější a soupeře přehrávali. Ve 13. minutě na centr do vápna naskočil Mbokani, jenže našel pouze připravenou náruč gólmana Mannoneho. Ve 27. minutě bravurně zasáhl hostující gólman proti střele Olssona, která mířila pod břevno. V závěru poločasu fauloval ve vlastním pokutovém území obránce Wisdom Fabia Boriniho a sám postižený následnou penaltu s přehledem proměnil.

Hned po přestávce natáhl ke střele z dálky Redmond, orazítkoval však pouze tyč. Kirchhoff v 53. minutě obral o míč stopera Bassongu, posunul jej na Boriniho, který našel volného Jermaina Defoea a ten ve skluzu zvýšil na 2:0. Připsal si již 13. gól v sezóně. Domácí se snažili nadále ohrožovat branku soupeře, ale nabízeli svěřencům kouče Allardyce protiútoky. V nastavení jeden z nich přetavil v třetí branku Watmore. Sunderland se tak po šesti kolech se dočkal vítězství a Norwich porazili poprvé od února 2012.

Anglická fotbalová liga - 34. kolo:
Norwich - Sunderland 0:3 (41. Borini z pen., 53. Defoe, 90.+1 Watmore)

Reklama

Související témata: