Hlavní obsah

Spoluhráč Nedvěda: Pavel bude hrát na EURU 2008

PRAHA

Český fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd se možná znovu objeví v dresu české fotbalové reprezentace na evropském šampionátu, který se koná v Rakousku a Švýcarsku v příštím roce, a kam se český národní tým kvalifikoval z prvního místa. K možnému návratu bývalého kapitána české reprezentace se vyjádřil jeho spoluhráč z Juventusu Nicola Legrottaglie.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Pavel Nedvěd jako kapitán reprezentace

Článek

I když Pavel Nedvěd v zářijovém rozhovoru pro Právo řekl, že o návratu do národního týmu neuvažuje, na stánkách goal.com se vyjádříl italský obránce Legrottaglie v jiném smyslu.

Sám jednatřicetiletý italský obránce si také znovu vybojoval svými posledními výkony v dresu Staré dámy pozvánku do italské reprezentace. „Nedvěd, stejně jako já, se vrátí do svého národního týmu a bude hrát na evropském šampionátu v červnu příštího roku,“ řekl na stránkách goal.com zkušený zadák.

Čeští fanoušci se tak možná mohou těšit, že dres se lvíčkem na prsou znovu oblékne Grande Paolo, který po postupu Juventusu do Serie A sice přemýšlel, že by nadobro ukončil fotbalovou kariéru, nicméně hraje dál a v nedělním utkání nejvyšší italské soutěže proti Bergamu dokonce rozhodl o vítězství svého týmu jedinou brankou utkání.

Český národní tým byl na EURO 2008 vylosován do skupiny A, ve které se postupně střetne s domácím Švýcarskem, Portugalskem a základní skupinu završí střetnutím proti nevyzpytatelnému Turecku.

Reklama

Související témata: