Hlavní obsah

Trenér Bílek má reprezentaci co dát, tvrdil Hubník v chatu na Sport.cz

ŠTIŘÍN

Přiznává, že mu hostování ve Spartě dalo hodně. A zápasy po boku Tomáše Řepky ještě víc. „Spolupráce s Tomášem je výborná, je to výborný učitel a já vedle něho pořád rostu. Tomáše bych do reprezentace určitě doporučil. Je to výborný stoper,“ přiznal Roman Hubník v on-line chatu na Sport.cz.

Foto: Zdeněk Pavlis, Sport.cz

Reprezentační obránce Roman Hubník při chatu na Sport.cz

Článek

Přesto zřejmě koncem roku na Letné skončí.  „Má další kariéra se bude odvíjet od nabídek, které přijdou,“ nechal se slyšet obránce, který má podepsánu smlouvu s FK Moskva.

Je ale samozřejmě otázkou, zda se po skončení letenského hostování do Ruska vrátí. „Kdybych mohl, vybral bych si angažmá v anglické či německé lize. Jsou to nejlepší soutěže v Evropě, na zápasy tam chodí i nejlepší fanoušci,“ vyznal se Roman Hubník na Sport.cz ze svých tužeb. Budoucnost však zatím neřeší. „To přijde až v polovině listopadu, kdy s manažerem probereme nabízející se angažmá,“ pravil věcně. A pravděpodobnost, že by zůstal na Letné, kde nejvíce kamarádí s Vackem, Kušnírem a Kaloudou?

„Fotbalový čas je neúprosný a budu rád za každou nabídku ze zahraničí. Ale možné je všechno,“ reagoval Hubník na přání sparťanských fanoušků, aby alespoň ještě na jaře vydržel a pomohl Spartě v útoku za titulem.

Ten samozřejmě přijde, když Chovancův tým začne dávat víc gólů. „Chybí nám tvořivý střední záložník, který by útočníkům připravoval šance. Pak by záleželo na útočnících, jak by s vypracovanými šancemi naložili, ale na vítězství v lize Sparta určitě má,“ tvrdil v chatu na Sport.cz Hubník.

Samozřejmě že přišla na přetřes i reprezentace a poslední zápas s Polskem. „Až na pár situací se mi hrálo dobře a dojem ze zápasu jsem měl dobrý. Pocity jsem měl ale po závěrečném hvizdu smíšené. Byl jsem rád, že jsme nad Polskem vyhráli, ale na druhou stranu mně Slováci výsledkem proti Slovincům velkou radost samozřejmě neudělali. A naděje na Afriku, které se rozplynuly? Nejdůležitější ze všeho je, abychom porazili ve středu Severní Iry. Šance tady sice je, ale není příliš velká. Může se však stát cokoli,“ pořád v sobě chová jiskřičku naděje Roman Hubník.

Pochopitelně že se nemohl vyhnout hodně přetřásané otázce na nového reprezentačního trenéra, jímž by se měl stát Haškův dosavadní asistent Michal Bílek. „Myslím, že to stejný typ trenéra jako Ivan Hašek a určitě má reprezentačnímu mužstvu co dát,“ nepřímo Hubník potvrdil informace Sport.cz, koho chystá Hašek za svého nástupce u národního týmu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.