Hlavní obsah

Vstupenky na kvalifikaci se Skoty jsou ještě k mání, proto se terminály znovu otevřely

PRAHA

Na českou fotbalovou reprezentaci čeká v pátečním večeru možná klíčový zápas celé kvalifikace o EURO 2012. V pražském Edenu vyrukuje ve 20:15 proti Skotům a v hledišti bude potřebovat každý hlas, který požene hráče za vítězstvím. Poslední tři tisíce vstupenek jsou ještě k mání a proto i vedení fotbalu udělalo v rámci mobilizace na Skoty další vstřícný krok – po dohodě se společností Sazka prodloužilo rezervaci a prodej vstupenek do pátečního odpoledne do 16 hodin. Pořád tedy máte šanci vidět utkání, v němž půjde národnímu týmu o všechno.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Rosický, jenž je zachycen v obležení litevských fotbalistů Danileviciuse (vlevo) a Semberase v první kvalifikačním utkání, povede reprezentaci i do pátečního zápasu se Skotskem s kapitánskou páskou na rukávě. A i on spoléhá na podporu ochozů.

Článek

Původně se měl předprodej vstupenek na utkání se Skoty uzavřít již ve středu, protože předpisy UEFA jsou v tomto směru velice přísné. Nakazují totiž mimo jiné, že v den zápasu se už na stadiónu žádné vstupenky prodávat nesmí. Nebylo proto jednoduché dojednat výjimku, ale nakonec k ní zástupci UEFA souhlas dali, takže terminály Sazky zajišťující rezervaci a předprodej vstupenek se ještě na pár hodin otevřou. Do pátečního odpoledne do 16 hodin si bude možno na internetové adrese www.sazkaticket.cz poslední lístky na kvalifikaci české fotbalové reprezentace ještě objednat.

„Vím, fanoušky jsme zklamali úvodní kvalifikační prohrou s Litvou, o to víc se budeme snažit nezdar odčinit proti Skotům. Podporu všech fanoušků budeme v Edenu moc a moc potřebovat,“ apeluje na fotbalové příznivce trenér národního týmu Michal. Bílek.

„Přál bych si, aby si naši kluci vzali příklad z toho, co před pár dny předvedly basketbalistky na světovém šampionátu. Bojovaly opravdu na krev a dokázaly, že v kolektivních sportech se zázraky stávat mohou. Pokud budou naši hráči v pátek takto bojovat proti Skotům, věřím, že diváci přijdou a po naplnění devadesáti minut jim zatleskají stejně uznale, jako tleskalo publikum v Karlových Varech basketbalistkám,“ nechal se slyšet i první muž českého fotbalu Ivan Hašek.

Všem fotbalovým fanouškům tudíž posílá česká fotbalová reprezentace poslední apel – budeme bojovat, abychom se vrátili do postupové hry, vy přijďte a pomozte. Poslední volné vstupenky do Edenu si můžete rezervovat na www.sazkaticket.cz.

Reklama

Související témata: