Hlavní obsah

Ve Skotsku to bude další ostuda, píší fanoušci

PRAHA

Nespokojenost fotbalových fanoušků s počínáním trenéra Michala Bílka u reprezentačního kormidla narůstá. Výkon týmu proti Norsku ohodnotily v anketě Sport.cz tisíce čtenářů nejhorší známkou pět, v jiné anketě si více než 96 procent hlasujících žádá jeho hlavu. Samotný Bílek ale tvrdí, že v probíhající kvalifikaci na Euro 2012 ještě má týmu co dát.

Fanoušek české reprezentace jsou jejími výkony rozladěni.

Článek

Hlasující čtenáři jsou přesvědčeni, že tým v Norsku selhal po všech stránkách. Přes dvaadevadesát procent z více než osmi tisíc hlasujících (stav ke čtvrteční 14. hodině) jej proto ohodnotilo pětkou podle školní stupnice. Další více než čtyři procenta hodnotila čtyřkou. Podobná masa příznivců žádá odvolání reprezentačního trenéra a řada z nich si v diskusích nebere servítky.

„Ve Skotsku to bude další ostuda. Ale jedno pozitivum to mít bude - Bílek to snad už konečně zabalí,“ napsal diskutující s přezdívkou martin253. Čtenář s nickem wedle1 doplňuje: „Můj pes na to čumí a usíná u toho. Už pochopil Bílkovu taktiku.“ Jiný s přezdívkou mamale.nedam přidává: „Berme to z druhé strany - až někdy vyhrajeme, tak bude vyhlášen státní svátek a nebudeme muset do práce.“

Diskutující P.Batusek ironicky parafrázuje koučova slova: „Bílek: O rezignaci neuvažuji, stále můžeme klesnout ještě níž.“ Fanoušci nevěří ani týmu, jenž se podle trenéra dokáže zvednout a uspět ve Skotsku. „Ty primadony budou rádi, když se Skotskem ututlají remízu, natož aby vyhráli,“ píše berka496.

Čtenář otto.horsi nabízí chmurný pohled do budoucnosti: „Stejně se to zbytečně moc řeší. Nevěřím, že v následujících dvou třech letech se náš fotbal zmůže na lepší výsledky a bude jedno, kdo ho povede. Spíš si zvykejme... a doufejme, že mládežníci se někde chytí a nebudou leštit lávky. To by byl konec.“

Reklama

Související témata: