Hlavní obsah

Fotbalové hvězdy na přehlídkovém molu

PRAHA

Fotbalový trávník za přehlídkové molo vyměnil kvintet českých reprezentantů. V pondělí večer v Rothmayerově sále Pražského hradu předvedli novou kolekci dresů a tréninkového oblečení Puma s podtitulkem Respekt. V roli modelů se představili Vladimír Šmicer, Milan Baroš, Petr Čech a Tomášové Rosický s Ujfalušim.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Miss Jana Doleželová s kapitánem fotbalové reprezentace Pavlem Nedvědem představují nový dres.

Článek
Fotogalerie

První čtyři jmenovaní nejprve předvedli společenské oděvy Steilmann, záhy posíleni Tomášem Ujfalušim představili už novou kolekci dresů určenou pro mistrovství Evropy v Portugalsku.

Na molu se pohybovali po boku modelek Kláry Medkové, Michaely Salačové, Kateřiny Stočesové, Kateřiny Průšové či přítelkyně Tomáše Rosického Radky Kocurové. "Doufal jsem, že se letos pobavím na účet někoho jiného. Nakonec to připadlo na mě, ale nevadilo mi to," smál se Tomáš Ujfaluši, kterému stejná role připadla i při prezentaci minulé kolekce. Tu novou uvidí fanoušci na vlastní oči už při zítřejším zápase s Japonskem.

"Slibuji, že pro úspěch uděláme maximum," uzavřel se zbrusu novým dresem v ruce módní show kapitán reprezentace Pavel Nedvěd, kterému úspěch v nové kolekci popřála čerstvá miss Jana Doleželová.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články