Hlavní obsah

Plašilovi nejdřív manželka vybílila konto, a pak mu utekla s právníkem za moře

Praha

Když se v roce 2007 fotbalista Jaroslav Plašil (30) tajně oženil s brazilskou barovou tanečnicí Anou Lúcií, každý mu jeho krásnou novomanželku záviděl. To ale nikdo netušil, co jejich lovestory po pěti letech přinese. Alespoň podle deníku Aha to je hodně velké rozčarování.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jaroslav Plašil teď možná nemá na fotbal pomyšlení.

Článek

Vše prý začalo už na mistrovství Evropy v Polsku. Když si šel český reprezentant vybrat peníze z bankomatu, nevěřil svým očím. Na kontě měl nulu. Po návratu domů do Bordeaux navíc zjistil, že mu nechybějí jen peníze, ale i žena, která si sbalila kufry a s právníkem, který se záložníkovi staral o smlouvy, utekla za moře.

To se vše se dost možná promítlo i na Plašilových matných výkonech v reprezentaci. A za nápad, jak řekl ve středečním rozhovoru pro Právo, zahrát si na stará kolena brazilskou ligu, by si teď možná dal pár facek.

Plašil o svém soukromí mlčí

Plašil si velmi pečlivě hlídá svoje soukromí. „O tom, že se oženil, jsme se dozvěděli až později. Netajil to proto, že by nechtěl dát něco do placu, ale on je prostě takový. O jeho soukromí se v mužstvu ví hodně málo. Letos prý byl v Brazílii na dovolené. Má tam údajně i dům," řekl muž, který má hodně blízko k Plašilovi i reprezentaci. Vztahy s manželkou zřejmě nebyly ideální už nějaký čas. Středopolař Bordeaux podle francouzských zdrojů za sebou má první rozvodové stání.

V klubu si vydělá kolem 37 miliónů ročně, sedmimístnou částku měl prý dostat i za EURO a kvalifikaci. Peníze již má nepochybně zabezpečené, aby se k nim manželka nedostala. A vybílené konto jistě nenechá jen tak. Kolik z něj přesně zmizelo, ale ví jen on.

Není však jediným z českých fotbalistů, kterého něco takového potkalo. Pavlu Horváthovi se podívala na konto jeho exmanželka Hedvika, nyní manželka Jana Kollera, která nechala v Casinu v Karlových Varech údajně pár set tisíc. Expřítelkyně Rudolfa Skácela v Anglii zase pustila žilou jeho kontu, z něhož zmizelo přes milión.

Reklama

Související témata: