Hlavní obsah

Lístky na fotbalové derby Česka se Slovenskem jsou k mání za pár korun

Vstupenky na přípravné fotbalové utkání Česka se Slovenskem se začnou prodávat 1. listopadu. Jejich cena byla snížena na 100, 150 a 200 korun. Duel se hraje 14. listopadu na Andrově stadiónu v Olomouci a bude to zároveň poslední zápas české fotbalové reprezentace v tomto kalendářním roce.

Foto: Milan Malíček, Právo

Trenér Bílek proti Slovensku zřejmě opět nasadí vytáhlého forvarda Tomáše Pekharta

Článek

„S ohledem na to, že FAČR s předstihem zaznamenala značný divácký zájem o toto derby, bylo rozhodnuto, že původní cena vstupenek se sníží, aby poslední reprezentační vystoupení českého týmu v tomto kalendářním roce bylo dostupné nejširší divácké obci a mělo tak důstojnou kulisu," stojí v oficiálním prohlášení asociace.

Na nedávné kvalifikační utkání s Bulharskem v Praze na Letné se vstupenky prodávaly za cenu v rozmezí 400 až 1500 korun. Na předchozí duel s Maltou v Plzni stály lístky 190 až 490 korun.

Předprodej většiny vstupenek bude probíhat přes klub Sigma Olomouc a zahájen bude 1. listopadu na Andrově stadiónu, ovšem jen pro místní držitele permanentek. Volný prodej odstartuje 2. listopadu od 9:00. V omezeném množství je možné si vstupenky zakoupit i v pražské centrále FAČR, a to v úředních hodinách.

Reklama

Související témata: