Hlavní obsah

Fanoušci mohou usednout za volant auta, které řídí jejich oblíbené hvězdy

Praha

Už druhé kolo soutěže Hyundai fotbalová jízda probíhá při příležitosti přátelského utkání Turecka s Českou republikou. Ve hře je zapůjčení jedenácti vozů Hyundai Genesis Coupe, které mají jinak k dispozici hráči během reprezentačního srazu. „Je to zajímavá šance pro fanoušky. Mohou jezdit stejným autem jako jejich oblíbený hráč v národním týmu. Originálním způsobem je to spojuje s reprezentací,“ chválil aktivitu Hyundai, oficiálního partnera reprezentace, Petr Čech.

Foto: Martin Malý

Petr Jiráček si při každém srazu reprezentace svůj oblíbený vůz pečlivě hlídá.

Článek

Hlavním kritériem soutěže je tipnout, kolik branek v utkání padne a dále zodpovědět otázku: V kolikáté minutě padne poslední gól? Kdo se do soutěže zapojí dříve, má větší šanci vyhrát. V případě úplně stejných odpovědí na obě otázky hraje totiž roli čas.

Soutěž Hyundai fotbalová jízda probíhá na webu a Facebooku Hyundai. Fanoušci mohou tipovat do 70. minuty utkání.

Soutěž byla poprvé spuštěna při přátelském utkání se Slovenskem. Jedenáctka výherců se tak dva měsíce mohla těšit ze zapůjčených vozů Hyundai Genesis Coupe, kterými se jinak prohání hráči národního výběru jako Theo Gebre Selassie, Tomáš Sivok nebo David Lafata.

„Během delších reprezentačních srazů je o auta rvačka," potvrdil s nadsázkou manažer reprezentace Vladimír Šmicer. „Vystřídáme se, to je ten nejmenší problém," oponoval Petr Jiráček. Hráči si hlídají barvu i oblíbená čísla vozů, které při reprezentačním srazu využívají.

Reklama

Související témata: