Hlavní obsah

OBRAZEM: Fotbalisté pod dohledem modemana Kadlece vybírali oblečení pro příští kvalifikaci

Praha

Ještě než se fotbalová reprezentace vydala do Finska ke středečnímu přípravnému duelu, zvládli hráči i trenéři ve smíchovském hotelu jednu důležitou věc. Vybírali totiž společenské oblečení od firmy Steilmann, které budou nosit od podzimního startu kvalifikace o postup na Euro 2016.

Foto: Jan Tauber /FAČR

Michal Kadlec pod dohledem spoluhráčů i trenéra Pavla Vrby pečlivě prozkoumával i kvalitu látek.

Článek
Fotogalerie

Obleky, košile, kabáty, džíny i trička značky STONES – jejich barvy, střih i materiály. To všechno reprezentanti konzultovali s Annou Motlíkovou, ředitelkou firmy Steilmann, která jim pravidelně radí při volbě elegantního ošacení.

„Musíme na výběru oblečení pracovat v předstihu, abychom do začátku kvalifikace všechno stihli ušít na míru a ke spokojenosti všech," vysvětlovala Motlíková. Z hráčů do diskusí nejaktivnější vstupovali už zkušení obránci Michal Kadlec s Danielem Pudilem; oba ostatně už několikrát podobný výběr pod dohledem Motlíkové absolvovali.

„Pro mě je nejdůležitější, aby například obleky, v nichž cestujeme, byly lehké, vzdušné a z příjemného materiálu. Když sedíte pár hodin v letadle, tak potřebujete pohodlí," popisoval Kadlec. „Třeba tento oblek vypadá výborně. Dobře mi sedí, k tomu bych dal bílou košili s černou vázankou a nemá to chybu," vyprávěl vzápětí Kadlec, když s Motlíkovou obcházeli nabídnutou kolekci.

„Copak Káca, to je modeman. Já třeba oblečení prakticky neřeším a potřebuju jediné: aby mě kalhoty netáhly přes ty moje silný stehna," usmíval se útočník Matěj Vydra.

Reklama