Hlavní obsah

Baráž s Norskem sehrají fotbalisté na Letné

PRAHA

Odvetné utkání baráže o účast na mistrovství světa proti Norsku sehrají čeští fotbalisté ve středu 16. listopadu v Toyota Areně v Praze na Letné. Začátek odvetného barážového duelu byl stanoven na 20:05. Reprezentace do jednadvaceti let sehraje domácí zápas proti Německu o účast na ME v pátek 11. listopadu v Uherském Hradišti.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Ilustrační foto

Článek

O tom, že se Češi postaví v baráži Norsku, se rozhodlo při pátečním losování v Curychu. První zápas se bude hrát na soupeřově půdě, Norové zvolili stadión Ulleval v Oslu. "Také pro první zápas usilujeme o výkop ve 20:05. Definitivně jasno bude ve čtvrtek," uvedl dnes generální sekretář svazu Petr Fousek v tiskové zprávě.

Česká strana se zvolením stadiónu váhala, na výběr měla Prahu a Teplice. Nakonec dostal přednost stadión, na kterém národní tým už několikrát slavil postup na velké turnaje. Přiblížení postupu na světový šampionát zde ale reprezentanti oslavovali naposledy před 16 lety po výhře nad Švýcarskem.

Jednadvacítka odehraje úvodní zápas v pátek 11. listopadu v Uherském Hradišti, odveta se bude hrát v úterý 15. listopadu v Leverkusenu. "Časy výkopů budou známy do čtvrtka, v domácím prostředí preferujeme výkop v 16:30," dodal Fousek.

Reklama

Související témata: