Hlavní obsah

Zklamaný Lavička: Srazily nás chyby při rozehrávce

Tychy

Trenér českých "lvíčat" Vítězslav Lavička zhodnotil závěrečné vystoupení na šampionátu, ve které Ćeská reprezentace do 21 let podlehla Dánsku 2:4. Lavička vytýkal hráčům hlavně chyby při rozehrávce, přesto ocenil bojovnost a také zlepšenou hru ve druhé půli.

Lavička po DánskuVideo: Sport.cz

 
Článek

Postupová matematika byla jasná a velela českému týmu vyhrát a to ještě minimálně tříbrankovým rozdílem. Zápas se ale už od začátku nevyvíjel dobře. "Kluci to tam nechali, zápas se však pro nás nevyvíjel dobře, soupeř šel do vedení, sice jsme reagovali vyrovnáním, ale pak přišel další gól do šatny, což samozřejmě byla velká komplikace," konstatoval Lavička, jehož nejvíce mrzely chyby při rozehrávce.

"Srážely nás ty nevynucené chyby a samozřejmě soupeř byl tím pádem ve výhodě, ukázal svojí kvalitu," přidal Lavička, jenž však ocenil zlepšený výkon ve druhém poločase. " Ve druhé půli jsme se zlepšili, ale možná, to štěstí, které se k nám přiklonilo v tom minulém zápase, nám tady trochu chybělo," uzavřel Lavička své pozápasové hodnocení.

Více v přiloženém videu.

Reklama

Související témata: